c

   
   
 
 
Home
Cine sunt:
I am:
Ik ben:
.
Contact
.
Tips & trips
.
Facebook
.
Guestbook

 
Cine Sunt: Gyongyi Bernath = Perla,
Ghidul D-voastra vorbitor de limba romana
 • http://www.beemsterbengel.nl/nieuwsarchief/2010/juni/roemenie/perla/borders/perla.gifSunt Gyongyi  Bernath,  dar ma puteti numi simplu, Perla. Gyongy(i)i este un nume  maghiar si inseamna "perla".Un membru al unui grup de turisti a propus odata ca Perla este mult mai usor de folosit si din acel moment am fost numita Perla. M-am nascut in Transilvania, o regiune care a apartinut Ungariei timp de secole si sunt cetatean roman de nationalitate maghiara.
 • Romania este o tara foarte speciala, cu peisaje minunate, orase  frumoase si sate mici. Monumentele sale de valoare universala si ospitalitatea acestei natiuni trebuiesc cunoscute. Va invit cu drag sa ma insotiti, sa calatorim si sa descoperim aceste locuri impreuna.
  Datorita educatiei mele bilingve, vorbesc atit limba romana cit si limba maghiara.
 • Am studiat limba engleza si am invatat limba olandeza in timpul celor trei ani petrecuti in Olanda impreuna cu familia. Vreau sa-mi folosesc abilitatile sa pot comunica atit in Romania  cat si in Ungaria si Olanda  cu turistii romani, maghiari, olandezi si englezi.
 • Dupa terminarea studiilor particulare la Academia Romana de Turism, am devenit ghid autorizat si agent de turism in 2007.Aveam deja experienta anterioara astfel ca am putut compara cunostintele mele teoretice cu cele practice. Cand sunt invitata de catre o agentie de turim sa insotesc un grup, nu eu sunt cea care aranjez turneul si locurile de vizitat. De aceea as dori sa organizez o excursie eu insami, impreuna cu turistii, dupa cerintele lor.
 • Astfel as putea organiza un turneu in locuri mai interesante decat cele alese de obicei.Personal, ma gandesc la o calatorie intr-o zona  minunata cu imprejurimi spectaculoase sau sedere  intr-un oras medieval de ex. sau intr-un sat pitoresc. Ca rezultat al calatoriilor de pina acum,am realizat contacte in diferite locatii si aceasta  lista continua sa creasca. De exemplu, pot aranja o vizita la o ferma sau in atelierul sau casa unor mestesugari daca turistii ar fi interesati.
 • Datorita conditiilor economice actuale din Romania, o agentie de turism pe cont propriu este inca un vis frumos,dar perseverez in realizarea lui. Pe moment sunt legata de obiectivele propuse de agentiile de turism. Lucrez ca ghid particular si astfel ofer turistilor posibilitatea sa realizam excursii dupa dorintele lor. De asemenea ii pot insoti si in excursii pe teritoriul Ungariei si Olandei  daca sunt interesati.
 • Cu ajutorul acestui  site ma puteti contacta personal sau puteti intreba de mine prin 
  intermediul agentiei de turism cu care colaborati
 • .
   
Powered by WebWijs